6 ting du burde vite om Invisalign - Complete Smiles
×

1. Resultater – raskere enn ordinær regulering

Noe av det beste med Invisalign er at det ikke tar lang tid før du ser resultater. De fleste ser forskjellen allerede etter noen måneder.
I behandlingen benyttes det forhåndstilpassede reguleringer som du kan bruke. Du kan skifte dem ut Annenhver uke, og hvert sett med regulering vil gradvis flytte tennene dine til nye stillinger. Dr. Siva vil informere deg om nøyaktig hvor mange reguleringer du trenger gjennom behandlingen, og hvor lang tid den vil ta.

2. Husk å rengjøre reguleringen

Dette er et viktig tips for alle som vurderer å bruke Invisalign. Du bør passe på både tennene dine, og reguleringen din. I likhet med tennene dine, må de vaskes og renses hver eneste dag. Det er veldig enkelt, og kan gjøres med en tannbørste og litt tannkrem.

Dr. Siva anbefaler at du gjør dette både morgen og kveld. Det bør også gjøres en kjapp rens av reguleringen når du tar den av i løpet av dagen. Du vil få tips om hvordan dette kan gjøres etter at du har fått ditt første sett.

3. Invisalign gjør tennene dine hvitere

Den primære funksjonen til Invisalign er å rette på tennene dine. Invisalign kan også gjøre tennene dine hvitere. Dette har en sammenheng med at Invisalign holder ting på plass på tennene dine. Det betyr at dersom du bruker tannkrem som bleker tennene, festes dette på tennene når du bruker Invisalign. Det blir heller ikke vasket av så lenge du bruker det.

Dette gjør at du også kan redusere risikoen for hull i tennene. Dette er fordi fluor fra tannkremen forblir festet til tennene og ikke skylles bort når du drikker vann.

4. Du kan få hjelpemidler som gjør behandlingen raskere

I noen tilfeller kan vi gi deg hjelpemidler som gjør at behandlingen din går raskere. Dette kalles normalt for «Invisalign buttons». Slike buttons er ikke noe alle kan bruke.

I sin kjerne er det små objekter som festes til tannen og Invisalign-reguleringen. Målet er å øke hastigheten på én enkelt tann sine bevegelser, slik at den kommer på linje med resten av tennene raskere. De er knapt nok synlige, men kan hjelpe deg med å få raskere resultater.

5. Det kan gjøres justeringer på tennene dine

Det er også verdt å merke seg at det kan foretas små justeringer på tennene dine før behandlingen starter. Dette vil bli gjort klart for deg under den innledende konsultasjonen. Dersom du har store tenner kan det være behov for å file dem noe ned, slik at de passer med resten av tennene. Det er ingen grunn til bekymring, dette er ikke smertefullt i det hele tatt, og det vil utelukkende hjelpe deg videre i behandlingen.

6 Det er ingen aldersgrense for bruk av Invisalign

Noen tror at det er en aldersgrense for når man kan bruke Invisalign. Det er ingen beviser for at dette er riktig. Folk i alle aldere kan benytte seg av Invisalign.

Dr. Siva spesialiserer seg i å behandle alle pasienter, og holder svært høy standard på sitt arbeid. Du vil bli tatt godt vare på når du kommer til klinikken.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.