Bedøvelse og nervøse pasienter - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for å overvinne tannlegeskrekken.

Tannlegene våre har lang erfaring med å behandle urolige pasienter.

Vi har forståelse for at det kan være ubehagelig å oppsøke tannleger. Vi ønsker at du skal føle deg rolig og komfortabel hos oss, og vi tilbyr en rekke løsninger for å muliggjøre nettopp dette.

Nervøse pasienter

Tannlegeskrekk kommer i mange tilfeller av at man har hatt en ubehagelig opplevelse hos tannlegen tidligere. Dette kan medføre at du vegrer deg fra å oppsøke tannlegen din jevnlig for rutinesjekker og annen behandling. Enda du er nervøs for å oppsøke tannlegen, burde ikke dette stå i veien for at du passer på tannhelsen din! Det er aldri for sent å ta vare på helsen sin, og hos oss tilbyr vi en rekke løsninger for at du skal overvinne tannlegefrykten din.

Personalet vårt har utstrakt erfaring med å behandle nervøse pasienter. Vi sørger for at du føler deg godt ivaretatt fra du kommer, til du går. Oppholdet ditt hos oss skal være så lettvint og behagelig om mulig.

Våkenanestesi

En sedasjonstannlege bruker medikamenter som gjør at du slapper av under behandlingen. Dette vil typisk være en bedøvelsestype som fungerer samtidig som du selv er helt våken.

Vi gir normalt slik bedøvelse oralt. Dette gir typisk i form av tabletter som pasienten inntar i forkant av behandlingen. Tabletten vil gjøre deg døsig, men du vil fortsatt være våken under behandlingen. Slike tabletter gis som oftest til pasienter som har en reell og kraftig frykt for tannleger, og som vegrer seg for å oppsøke tannlegen selv. Det kan også gis til pasienter med lav smerteterskel, og som har problemer med å holde seg rolig i stolen under behandlingen. Vi kan også bruke bedøvelse for inngrep der pasienten har sensitive tenner, kraftig brekningsrefleks eller har behov for omfattende behandling.

For mer informasjon om dette kan vi kontaktes på 020 4541 1150. Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Hvordan håndterer man tannlegeskrekk?

Vi har forståelse for at tannlegebesøk kan være ubehagelige. Dersom du vegrer deg fra å oppsøke tannlege, kan du prøve noen av disse rådene:

• Så snart du har funnet en tannlege du vil oppsøke, besøk klinikken og snakk med de ansatte. Fortell tannlegen at du føler det er ubehagelig å dra til tannlegen.
• Velg en time tidlig på dagen, slik at du slipper å bruke dagen på å engste deg for timen. Dette gjør også at du kan ta en dag fri etter behandlingen.
• Prat med tannlegen om bruk av bedøvelse, slik som for eksempel bedøvelseskrem. Dette bør påføres før man eventuelt benytter nåler under behandlingen.
• Ta med deg en venn eller et familiemedlem til tannlegetimen, slik at du ikke er alene
• Bruk hodetelefoner, slik at du kan høre på musikk mens behandlingen pågår. Dette kan hjelpe deg med å slappe av.

Hvor mye koster behandling med bedøvelse?

Før du får bedøvelse, vil tannlegen din gjennomgå historikken din. Dette er for å finne ut av hvilken type bedøvelse som passer best for deg. Dette medfører at vi også trenger informasjon om hvilke andre medikamenter du benytter deg av til vanlig.

Du kommer til å få en tablett rundt én time før behandlingen starter. Denne skal hjelpe deg med å slappe av. Du kommer til å oppleve at tabletten gjør deg noe søvnig, men du kommer til å være våken under hele behandlingens varighet.

Vi kan hjelpe deg med å håndtere eventuell nervøsitet du opplever før timen din. Dette gjør vi ved å gi deg bedøvelse oralt. Du får én tablett en time før behandlingen, og denne vil hjelpe deg med å slappe av før behandlingen starter.

Når du skal gjennomgå denne typen behandling hos oss, er det fint om du tar med deg noen du kjenner. Dette er for at de skal kunne kjøre deg hjem etter inngrepet. Du kan reise hjem fra klinikken rundt 20-30 minutter etter at behandlingen er avsluttet. Virkningen av bedøvelsen vil avta i løpet av dagen.

From £250

Behandling med bedøvelse

Vi hjelper deg å overvinne tannlegeskrekk!

Bestill konsultasjon

FAQs

Det er mange ting du kan gjøre for å forberede deg til en tannlegetime. Du burde oppsøke tannlegen din i forkant av timen, slik at du får stilt spørsmål og fått nødvendig informasjon om behandlingen du skal gjennom. Tannlegen vil selvsagt hjelpe deg til å få oversikt over hva behandlingen innebærer. Det hjelper også å snakke med de ansatte mens du er der, slik at du blir komfortabel rundt personalet på klinikken.

Vi mener at med rett personell og erfaring, vil ingen pasienter måtte bekymre seg for smerter under behandlingen. Vi utfører behandlinger med lokalbedøvelse der det ansees påkrevd, og tannlegene vil under hele behandlingen sørge for at du ikke har det vondt. Vi opplever at dette hjelper nervøse pasienter veldig mye, da frykten primært er knyttet til det å føle smerte under behandlingen.

Behandlingen din hos oss vil fortsette i akkurat det tempoet du føler deg komfortabel med. Den første timen din hos oss består gjerne av en innledende prat, samt at du blir gjort kjent med klinikken. Det er ikke alltid den første timen inkluderer en undersøkelse.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.