Før & etter - Complete Smiles
×

Resultater som vil få deg til å smile

Før & etter behandling

God tannpleie kan gi deg langt mer enn et bedre bitt. Et sunt smil er ikke bare bra for selvtilliten, men lyser også opp tilværelsen for alle rundt deg!

Vi vet hvor vanlig det er å være misfornøyd med egne tenner. Enten det gjelder skader, flekker, eller tennenes plassering i kjeven. Det kan føre til at du velger å skjule tennene, og dermed smiler du mindre.

Hos Complete Smiles legger vi vår stolthet i tannpleien vi tilbyr, og vil gi deg den beste behandlingen du kan få. Vår kosmetiske tannpleie gir deg moderne og effektiv behandling, som vil gi deg selvsikkerheten til å smile igjen.

Ikke ta vårt ord for det, se selv!

Invisalign
Regulering vil på en smertefri og presis måte bevege tennene dine for å skape et perfekt smil! Vår tannregulering er langt mindre smertefull og mer diskré enn alminnelig regulering.

Tannimplantat
Det å miste en tann kan være en traumatisk opplevelse, og kan fort gjøre at du begynner å skjule tennene dine! Våre implantater vil reparere smilet ditt, og få det til å se helt naturlig ut igjen!

Tannbleking
Dersom tennene dine har blitt misfarget med årene, kan du føle deg flau over smilet ditt. Se disse fantastiske resultatene fra vår tannblekingsbehandling – vi gir deg skinnende hvite tenner!

Finér
Er du misfornøyd med et flisete og skjevt smil? Dette er de fantastiske resultatene du får med vår finér! De både forbedrer smilet ditt, og beskytter tennene dine!

Before Image
Før
After Image
Etter

Invisalign

Under behandlingen med invisalign vil du se store forandringer med små bevegelser i løpet av svært kort tid. Invisalign kan løse mange typer komplikasjoner knyttet til tennenes plassering i kjeven. Invisalign er også så godt som usynlig, det er bare resultatet som vil være synlig for deg og de rundt deg.

Before Image
Før
After Image
Etter

Tannimplantat

Tannimplantater vil gi deg smilet ditt tilbake! Med en gang implantatene er satt på plass vil du se et sunt og naturlig bitt.

Before Image
Før
After Image
Etter

Tannbleking

Forskjellen du ser før og etter du har bleket tennene dine vil være veldig tydelig. Du kommer til å elske å vise fram det pene smilet ditt!

Before Image
Før
After Image
Etter

Finér

Finér har en umiddelbar effekt, du vil få et perfekt smil som du med trygghet kan vise fram til alle!

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.