Keramisk regulering - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for keramisk regulering

Få smilet du fortjener med keramisk regulering!

Vi vet at et skjevt smil kan få deg til å føle deg ukomfortabel. Det kan også livet som voksen med gammeldags regulering!

Keramisk regulering er et reguleringstilbud som er raskere enn Invisalign, men de tannfargede brakettene er langt mindre synlige enn de grå og metalliske brakettene med ståltråd.

Mange velger keramisk regulering for å rette på tennene sine, samt utbedre problemer med bittet. Keramiske braketter festes til tennene dine, og dette bindes igjen sammen med tråd. Brakettene og tråden er farget slik at de nesten ikke er synlig på tennene dine. Behandlingen med denne typen regulering kan ta alt fra 6 til 36 måneder, avhengig av hvor omfattende justeringer som trengs.

For mer informasjon om dette kan vi kontaktes på 020 4541 1150. Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Hva kan forventes etter en behandling med keramisk regulering?

Ved denne behandlingstypen flyttes tennene rundt i kjeven ved å legge trykk på tennene. Dette kan føre til noe ubehag. Det er ikke smertefullt, men det kan oppleves som ubehagelig og uvant, ettersom du blir mer oppmerksom på tennene dine, og at spising kan oppleves som rart. Dersom du opplever dette, kan mildere smertestillende avhjelpe problemene. Ubehaget varer normalt en dag eller to etter at reguleringen er påsatt eller strammet, og etter dette vil du venne deg til det. Det er ekstremt viktig at du ivaretar god munnhygiene under hele behandlingens varighet. I den forbindelse vil tannlegen din gi deg råd om hvordan du best mulig kan gjøre dette.

Centre Line Alignment

Alignment Options

Hvordan fungerer regulering?

Reguleringen din flytter tennene rundt i munnen ved å legge press/trykk på dem. Små braketter festes til forsiden tennene, og disse festes igjen sammen ved hjelp av en tråd. Små gummistrikker holder trådene fast til brakettene, og sammen styrer dette tennenes forflytning. I enkelte tilfeller brukes strikk for å binde sammen over- og underkjeven, slik at bittet ditt blir så bra som mulig. Du vil kalles inn til en tannlegetime omlag én gang i måneden, slik at tannlegen din kan overvåke fremgangen og eventuelt korrigere forflytningen. Når reguleringen tas av vil det i enkelte tilfeller være nødvendig med en streng på baksiden av tennene for å holde dem på plass, og i enkelte tilfeller vil du måtte bruke et munnstykke om natten.

Fordeler og ulemper med keramisk regulering

Det er mange fordeler ved å bruke keramisk regulering. De er mindre synlige enn alminnelig metallregulering, men de kan også lages i synlige farger dersom man ønsker det (dette er særlig populært blant yngre pasienter). Behandlingstiden med denne typen regulering er langt raskere enn den er ved bruk av Invisalign.

På den andre siden er keramiske reguleringer mer kostbare enn metallisk regulering, og den er mindre slitesterk. Det kan også være mer utfordrende å rengjøre tennene med denne typen regulering, ettersom keramisk regulering er større enn de alminnelige metallbrakettene. De er riktig nok en raskere behandlingsmetode enn Invisalign, men de er ikke like raske som alminnelig metallregulering.

Før/etter

Enda justering av tennenes plassering er en tidkrevende prosess, taler resultatene for seg selv! De nye tennene dine vil gi deg et selvsikkert og vakkert smil.

Keramisk regulering

Keramisk regulering er et populært behandlingsalternativ for dem som ønsker raskere behandling enn Invisalign, men samtidig ønsker noe mer subtilt enn alminnelig metallisk regulering.

Les mer

Hvor mye koster keramisk regulering?

Keramisk regulering er en effektiv og subtil behandlingsmetode for å rette på tennene dine, og hjelpe dem med å gi deg et vakkert smil. Reguleringen er et rimeligere alternativ enn Invisalign, og med vår rentefrie nedbetalingsplan kan du fordele kostnadene utover behandlingens varighet. Det kan påløpe ekstrakostnader for behandlingen, eksempelvis dersom du trenger retainer (streng) bak fortennene for å holde dem på plass etter behandlingen. Tannlegen din vil informere deg dersom det er behov for denne typen behandling.

From £1500

Én bue

Avhengig av behandlingen som trengs og hvilket ønske du som pasient har for behandlingen, kan det være tilstrekkelig med regulering bare i over- eller underkjeven. Dette vil avdekkes i konsultasjonstimen din.

Bestill konsultasjon

From £2950

Fullt sett

Prisen for keramisk regulering inkluderer påsett av regulering, samt fjerning av dem når behandlingen er ferdig. Det inkluderer også de avtalene som trengs undervis i behandlingen for å stramme reguleringen.

Bestill konsultasjon

FAQs

Denne typen regulering benytter seg av en blanding av eldre og moderne teknologi for å flytte tennene i kjeven ved hjelp av å legge press/trykk på tennene. De reduserer behandlingstid, ubehag og risikoen for rotresorpsjon. Bindingene mellom brakettene er tannfargede, og brakettene i seg selv er blanke. Dette betyr at de er mindre synlige enn alminnelig regulering. Under behandlingen vil reguleringen være festet permanent, slik at de ikke kan fjernes før behandlingen er over.

De er ikke like usynlig som Invisalign, men de er langt mindre synlige en tradisjonelle metalliske reguleringer.

I enkelte tilfeller er svaret ja. Det er derimot ikke alltid dette kan gjøres. Etter en konsultasjon hos oss vil vi finne løsningen som passer best for deg.

Det avhenger av hvor tett tennene dine står før behandlingen starter. Det er ikke alltid dette er nødvendig. Dersom vi må trekke tenner før reguleringen settes på, vil det påløpe ekstra kostnader for trekking av tenner.

Bruk av regulering er veldig trygt. Likevel vil det alltid være en risiko involvert når vi fester utstyr til tennene dine på den måten reguleringen krever. Rotresorpsjon kan forekomme, som ofte medfører at tannen forkortes med rundt 1 millimeter. Dette skaper normalt ikke langvarige problemer for de fleste, forutsatt at de ellers har god tannhelse.

Behandlingen kan ta opp til 6 til 12 måneder å ferdigstille, eller 12-18 måneder dersom det kreves at tenner trekkes i forkant av at reguleringen settes på. Dersom du samarbeider godt med oss vil behandlingstiden bli kort, men om man ikke møter til timer hos oss kan dette medføre forlenget behandlingstid. Dette er også tilfellet dersom reguleringen blir ødelagt. Da risikerer man også tilbakefall på et senere tidspunkt. De fleste har behov for en retainer etter at behandlingen er ferdig.

Dette kan du se i prislisten vår. Det kan påløpe ekstra utgifter dersom du må trekke tenner eller bruke retainer etter behandlingen. Dersom du ikke passer på tennene dine imens behandlingen pågår, kan det påløpe ekstra kostnader dersom reguleringen skades eller på annen måte må repareres.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.