Tannpleie - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for din tannpleiebehandling

Profesjonell tannrens med våre høyt utdannede og profesjonelle tannpleiere

Vi forstår hvor viktig smilet ditt er, og hvor stor innvirkning det kan ha på hverdagen din.

En tannpleier spesialiserer seg primært på to ulike problemer: tannråte og tannkjøttsykdommer. Selv om begge tilstandene er enkle å forhindre ved hjelp av god munnhygiene, er det noen av de hyppigste årsakene til at man mister tenner. Dersom man tar tak i disse problemene med enkle tiltak og en god plan for behandling videre, kan man forhindre at man utvikler dårlig munnhygiene i framtiden.

Tennene dine utsettes for en rekke påkjenninger og stoffer hver eneste dag. Stoffene kan legge seg som et belegg på tennene dine. Dette belegget er kjent som plakk. Plakk kan fungere som et rede for bakterier. Det produserer også syrer som kan slite ned tennenes emalje.

Dersom det er lite bakterier i munnen din, er det ikke noe farlig. Dersom du ikke pusser tenner eller bruker tanntråd jevnlig kan bakteriefloraen bygge seg opp, og dette kan skade både tenner og tannkjøtt. Det er også en sammenheng mellom mengden bakterier i munnen og andre alvorlige helsetilstander, som for eksempel hjertesykdom, diabetes og slag.

Dersom du har god munnhelse, vil dette kunne bidra til at tennene dine både ser og føles bedre ut. Det kan likevel dukke opp plakk og tannstein i områder man vanligvis ikke kommer til på. Tannpleierne våre vil fjerne dette og forsøke å identifisere om du har tannkjøttsykdommer som følge av slike bakterier. Slik preventiv behandling kan spare deg for mye arbeid videre i livet.

For mer informasjon om dette kan vi kontaktes på 020 4541 1150. Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Hva skjer hos tannpleieren?

Tannpleieren vår vil ta en prat med deg om den generelle tannhelsen din og historikken din knyttet til dette. Videre vil tannpleieren undersøke munnen din for tannkjøttsykdommer og munnhulekreft. Du vil også bli sjekket for tannråte og andre sykdommer. Videre vil tannpleieren slipe og polere tennene dine, som vil fjerne plakk og tannstein som har bygget seg opp. Etter dette brukes en luftblåser for å fjerne flekker og fragmenter fra tennenes overflate. Så snar den fysiske behandlingen er ferdig vil de gi deg informasjon om eventuell videre behandling, samt råd om hvordan du kan forebygge oppbygging av tannstein og plakk.

Hygienist Visit

Tartar Build-up

Bad Breath

Tongue Cleansing

Hvilke fordeler får jeg ved å oppsøke en tannpleier?

Det er flere fordeler ved å oppsøke en tannpleier, som for eksempel:
• Du møter en ekspert i faget
• De fjerner tannstein som ikke kan fjernes med tannbørste
• Sliping og polering kan fjerne flekker fra tennene dine
• Du kan få råd og tips om hvordan du gjør effektiv bruk av tannkost og tanntråd
• Tannpleierne vil se om du har tannkjøttsykdommer, og vil gi deg tips om hvordan det kan behandles
• Den forebyggende behandlingen vil hjelpe deg til å forhindre at du får problemer med tennene senere i livet

Forebyggende behandling som bevarer smilet ditt!

Hvorfor oppsøke en tannpleier?

Det er tre ting som vi særlig vil trekke frem for at du skal opprettholde god munnhelse. Først og fremst er det din egen personlige munnhygiene, som inkluderer bruk av tanntråd og tannbørste. For det andre bør du besøke tannlegen din rundt en gang i året for en sjekk. Sist, men ikke minst, bør du bestille time hos en tannpleier for å få en ekstra nøyaktig om omstendelig rens av tennene. Dersom du ikke blir undersøkt jevnlig av en tannpleier risikerer du at det bygger seg opp plakk og tannstein i tennene, som igjen kan forårsake tannkjøttsykdommer. Behandling hos en tannpleier er et forebyggende tiltak som kan hjelpe deg med å beholde sunne tenner og tannkjøtt.

Før og etter

Etter en behandling hos våre tannpleiere vil tennene dine føles rene, og smilet ditt vil være sunnere og hvitere enn noen gang!

Tannpleier

En behandling hos en tannpleier er en essensiell del av den generelle helsetilstanden til tennene dine. Du vil merke fordelene med en frisk og ren munn umiddelbart etter behandlingen.

Les mer

Hvor mye koster behandling hos en tannpleier?

Rutinemessig behandling hos en tannpleier vil forhindre at du utvikler tannkjøttsykdommer. Du kan si adjø til tannverk og blodig tannkjøtt dersom du er flink til å sjekke tannhelsen din jevnlig, og følger rådene du blir gitt av våre pleiere.

From £50

Besøk hos tannpleier

Dersom du bestiller time hos våre tannpleiere, vil du få en vurdering av munnhelsen din, rens og polering av tennene, fjerning av plakk og tannstein samt råd om hvordan du kan fortsette å ivareta en god munnhelse. Behandlingen tar omtrent 30 minutter.

Bestill konsultasjon

FAQs

En ren og sunn munn gir deg et pent smil og bedre ånde. Omstendelig rens av tennene reduserer risikoen for at du senere vil trenge behandling for fyllinger, tilbaketrukket tannkjøtt og/eller bevegelse i tennene. Det finnes også en sammenheng mellom tannkjøttsykdommer og hjertesykdommer. En tannpleier spesialiserer seg i rens av tennene dine, samt rådgivning om hvordan du best mulig skal ivareta god munnhygiene.

Ja, men vi anbefaler at du unngår mat og drikke som kan gi deg flekker på tennene de første timene etter behandlingen. Dette kan for eksempel være te, kaffe eller rødbeter.

Du må ha henvisning fra tannlegen din før du kan bestille time hos en tannpleier. Prat med tannlegen din dersom du opplever et behov for en time hos tannpleier.

Vanligvis ikke. Timene hos tannpleierne varer normalt 30 minutter, slik at det skal være tid til å rense tennene dine grundig.

Så lenge tannlegen din har gitt deg henvisning til en tannpleier, vil det ikke være noe problem!

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.