Finér - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for Finér

Gjør smilet ditt helt igjen med porselensfinér

Vi skjønner at flis, flekker og sprekker i tennene kan gjøre at du skammer deg over smilet ditt Da kan finér være løsningen for deg!

Finér er et godt behandlingsalternativ du kan vurdere dersom du har mindre kosmetiske utfordringer, som for eksempel flisete, ødelagte eller misfargede tenner. Finér kan også hjelpe deg om noen av tennene er av ulik størrelse. Dessuten ser dette akkurat ut som de naturlige tennene dine!

Finér er tynne tann-fargede skall som festes til forsiden av tennene dine for å forbedre utseendet deres. Vårt høyt kvalifiserte team med tannleger kan hjelpe deg med å kartlegge de ulike alternativene du har innenfor kosmetisk tannpleie, og da kan porselensfiner være akkurat den behandlingen du trenger.

Finér har mange av de samme egenskapene som dine naturlige tenner. Derfor er det viktig å ta godt vare på dem gjennom god munnhygiene. Så lenge du pusser tennene dine, og besøker tannlegen din jevnlig for oppfølging, vil finéren kunne vare i mange år uten at det skal by på problemer.

For mer informasjon angående behandlingen anbefaler vi at du kontakter oss. Vi vil selvsagt hjelpe deg og svare på dine spørsmål om behandlingen.

Hva kan du forvente av finerbehandlingen?

I den første timen din vil tannlegen ta et avtrykk av tennene dine. Tannlegen vil også ta målinger av tennene dine. Dette gjøres for å kunne lage finéren. Så snart finéren er klar vil vi sette deg opp på en ny time for å gjøre de siste tilpasningene. Under denne timen vil tannlegen sørge for at passform, utforming, farge og fasong passer perfekt til dine tenner. Dette kan medføre bruk av lokalbedøvelse for å forhindre at du opplever ubehag. Etter dette vil de rense tennene dine og file av et tynt lag av tannemaljen for å lage et feste til finéren. Deretter vil finéren festes på plass med ultrafiolett lys.

Veneers

Veneers for Diastemas

Cosmetic Contouring

Fordelen ved bruk av finér

Det er flere fordeler med bruk av finér:
• De ser naturlige ut
• De kan dekke til flisete og misfargede tenner
• Finér varer lenge
• De passer til tennenes naturlige farge
• Finéren er motstandsdyktig mot flekker, og er svært slitesterk.
• Løsningen er en svært subtil måte å forbedre smilet ditt på

Hvordan ser du ut etter behandling med finér?

Så snart finéren er på plass og bedøvelsen er borte, trenger du ikke tenke mer over den! De varer i gjennomsnitt 10-15 år, men det er likevel enkelte ting du kan gjøre for å forsikre deg om at de varer lenger:

• Unngå å tygge på harde objekter, som for eksempel penner, negler og is
• Dersom du gnisser tenner, kan det være lurt å benytte en plate for å beskytte finéren
• Ikke bruk tennene til å åpne pakker eller flasker
• Spis hard mat med jekslene dine
• Unngå direkte støt mot tennene. Dersom du driver med idrett, kan det være lurt å bruke munnbeskyttelse

Før og etter

Finér har umiddelbar effekt, og du vil ha et perfekt smil som du kan vise fram og føle deg trygg på!

Finér

Finér gir deg et langvarig og mindre inngripende behandlingsalternativ for tennene dine. De vil naturlig dekke til alle merker og flekker, og gir deg et nydelig og komplett smil.

Les mer

Hvor mye koster finér?

Finér er av mange regnet som et luksusgode. Dersom du er plaget med misfargede eller flisete tenner, vil dette utvilsomt være en god investering. Med vår rentefrie betalingsplan kan du fordele den totale kostnaden ut over flere delbetalinger.

From £300

Porselensfiner

Under konsultasjonstimen din vil tannlegen vurdere tilstanden på tennene dine og vurdere den mest hensiktsmessige behandlingstypen. Kostnaden kan variere ut i fra hvor mange tenner du ønsker å dekke med finér.

Bestill konsultasjon

FAQ

Finér er en liten porselensbit som limes til forsiden av tannen (nesten som en falsk negl)

Det brukes for å skjule den naturlige tannen. Dersom en tann må rettes på kan finér benyttes. Dette gjelder også dersom det er flere «glipper» mellom tennene dine.

Dette er den perfekte løsningen for knuste, flisete eller skinnende tenner. Det gjør at vi kan gjøre endringer i tannens form, farge eller størrelse.

Den ytre delen av tannen fjernes, slik at finéren kan festes permanent til den allerede eksisterende tannen.

Vi skraper bort svært lite av den gamle tannen, og tannen vil være like stor etter at finéren er satt på. Tannen må være av samme størrelse, så vi må lage en ruglete overflate på den gamle tannen, slik at finéren fester til den godt.

Så snart tannen er formet ferdig, sender vi et bilde av tannen til en tanntekniker som produserer finér som er riktig størrelse, form og farge.

Produksjonen tar omtrent ti virkedager.

Nei, vi kan sette på en midlertidig protese for å dekke til tannen, slik at den er skjult fram til finéren er ferdig.

Dette avhenger i stor grad av hvor mange finérer du ønsker å ha. Prosessen varer normalt i mindre enn en time, og festingen tar normalt 30 minutter.

Vi bruker kun gode materialer, slik at kvaliteten på finéren ikke forringes. De koster kr. XXX per tann.

Porselen er et ekstremt holdbart materiale og trenger ikke skiftes ut med mindre de skades. Dersom de skulle knuse, må de byttes ut.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.