Proteser - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for proteser

Tenner med helt naturlig utseende, som du kan fjerne når du selv vil!

Proteser er ganske enkelt falske tenner som kan fjernes etter eget ønske. De gjør at du kan spise og smile slik du alltid har gjort!

Dersom alle tennene dine i over- og underkjeven må byttes ut, vil det bli laget en full protese til deg. Om det bare er én eller færre tenner som mangler, kan vi lage en delprotese til deg.

Under konsultasjonen vil vi gjøre en fullstendig vurdering tenner, kjeve og munn. Vi kommer til å ta et avtrykk og ta ulike målinger, slik at vi kan sende protesen til produksjon.

Når protesen har kommet tilbake til oss (ofte i løpet av 1-2 uker), vil du ha en time hvor vi tilpasser protesen. Dette er for at vi skal forsikre oss om at du er fornøyd med den.

Etter protesen er satt inn vil du få informasjon om hvordan du skal vedlikeholde og ta vare på den. Dette inkluderer instruksjoner om hvordan protesen best mulig skal holde seg på plass.

For mer informasjon om dette kan vi kontakte oss så svarer Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Hvordan fungerer behandling med proteser?

Protesene vil bli spesialtilpasset til deg. Det første vi ser på er om det er behov for å fjerne flere av tennene dine. Vi gjør dette før vi starter med selve protesen.

Når tannkjøttet ditt har leget seg etter tanntrekkingen, kommer vi til å ta et avtrykk av bittet ditt. Dette er for å skaffe oss målinger som gjør at vi kan tilpasse protesen til de andre tennene i munnen din.

Avtrykket og de øvrige målingene vil bli sendt til våre tannteknikere, slik at de kan lage en protese med den eksakte formen og størrelsen som passer deg.

Når vi har mottatt den ferdige protesen, vil vi ta deg inn til en time hvor gjør de endelige tilpasningene med protesen. Her vil vi også sjekke om det trengs ytterligere justeringer av protesen.

Når vi gjør dette vil vi samtidig gi deg råd for hvordan du kan ta best mulig vare på protesen, samt hvordan det ellers vil være å bruke dem.

Flexible Dentures

Denture Relining

Fordelene med proteser

• Dersom du mangler tenner, vil proteser være en fantastisk behandling for å gjøre smilet ditt komplett igjen!
• De kan forbedre hverdagen din, blant annet ved å gjøre det enklere å spise
• Proteser kan forbedre talen din, slik at du snakker klart og tydelig
• Proteser fyller tomrom i tannrekken din. Det kan derfor forhindre tannråte
• Bruk av proteser kan gjøre bittet ditt bedre

Hvor mye koster proteser?

Den totale kostnaden for denne behandlingen handler om hvor mange proteser du har behov for, samt hvilket materiale som må benyttes for å lage dem. Prisen vil også avhenge av om du har behov for å fjerne andre tenner før protesen settes inn. Under den første konsultasjonen din vil du få en full oversikt over hvilke kostnader som du vil måtte påberegne. Du kan også benytte deg av vår rentefrie delbetaling, som er tilgjengelig for alle behandlingstyper som koster mer enn XXX

From £550

Akryl (per bue)

Akrylproteser er formet etter tannkjøttet ditt, og holdes på plass gjennom en vellaget og tett passform. Akryl ser naturlig ut, og er svært robust. Per bue betyr et sett for enten over- eller underkjeven.

Bestill konsultasjon

From £650

Krom (per bue)

Kromproteser er formet etter tannkjøttet ditt, og holdes på plass gjennom en vellaget og tett passform.

Bestill konsultasjon

From £695

Fleksibel (per bue)

Fleksible proteser er en god løsning dersom du bare trenger en delprotese og de opprinnelige tennene fortsatt er intakte. De er robuste, og beveger seg med munnens naturlige bevegelser. Per bue betyr et sett for enten over- eller underkjeven.

Bestill konsultasjon

From £895

Helsett med proteser – akryl

Akrylproteser er formet etter tannkjøttet ditt, og holdes på plass gjennom en vellaget og tett passform. Akryl ser naturlig ut, og er svært robust. Per bue betyr et sett for enten over- eller underkjeven.

Bestill konsultasjon

From £1495

Kromproteser – helsett

Kromproteser er formet etter tannkjøttet ditt, og holdes på plass gjennom en vellaget og tett passform.

Bestill konsultasjon

FAQs

Ekspertene her hos oss tar nøyaktige målinger av tennene og kjeven din, slik at protesen passer deg perfekt. Vårt laboratorium vil bruke disse målingene og lage protesen ved hjelp av moderne og avanserte teknologiske løsninger. Denne delen av prosessen sørger for at protesen ser helt ekte ut. Vanligvis lages protesene av akrylharpiks, nylon eller metall.

I starten vil det nok være litt ukomfortabelt, ettersom tennene og tannkjøttet ditt må venne seg til tannprotesen. Når du har kommet deg gjennom tilvenningsfasen vil vi kalle deg inn til en oppfølgingstime, hvor vi justerer protesen ytterligere, dersom det er nødvendig. Ettersom vi gjør svært nøye forarbeid når det gjelder målinger og tilpasninger av protesen, vil ikke protesen kunne skade tannkjøttet eller tennene dine.

Det er like lett som en alminnelig tannpuss. Det kan være greit å være litt forsiktig i tilvenningsfasen, for å forhindre ubehag eller at protesen flyttes på. Et godt tips er å bløte protesen i proteserengjøringstabeletter, for å fjerne eventuelle matrester. Dette forhindrer også at protesen blir misfarget.

I likhet med resten av kroppen din, vil både tannkjøtt og kjeve endre seg etterhvert som du blir eldre. Av denne grunn vil du sannsynligvis måtte komme innom for en ny sjekk, og foreta noen justeringer med protesen. Alternativt vil det bli behov for å lage en ny protese.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.