Erstatte manglende tenner - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles til å erstatte manglende tenner

Vi gir deg smilet ditt tilbake! Våre dyktige protetikere er eksperter på komplekse tann- og ansiktssaker.

Hos Complete Smiles er vi stolte over at vi kan erstatte tenner som du mangler. Vi har et svært kompetent team med spesialiserte protetikere som tilbyr deg behandling som er skreddersydd til dine behov.

En protetiker behandler:
• Tilfeller av munnhulekreft og rekonstruksjon
• Estetisk tannbehandling
• Tannimplantater
• Statiske og uttakbare proteser
• Erstatning av manglende tenner
• Geriatriske pasienter med særskilte tannpleiebehov
• Problemer tilknyttet snorking og søvnapné
• Medfødte manglende tenner eller ganespalte
• Behandling for TMD
• Traumeskader som påvirker tenner og/eller kjeve

Her er utvalgte behandlingstyper vi tilbyr hos Complete Smiles:

Omforming av tenner
Dette inkluderer fylling av tenner, eller bruk av bindinger for å fylle hulrommet mellom tennene dine.

Broer og implantater
Dersom du mister en tann, kan et implantat være en effektiv måte å erstatte den på. Dersom du mangler flere tenner ved siden av hverandre, kan en bro være mer hensiktsmessig.

En bro lages ved at én eller flere kroner slås sammen til en enkelt enhet. Dette festes til to friske tenner, slik at de tetter tomrommet hvor den manglende tannen en gang stod. Dette medfører igjen at du kan spise normalt uten å være bekymret for at det skal oppstå ytterligere komplikasjoner med tennene dine.

Implantater har blitt stadig mer populært, og er en anerkjent av mange protetikere som en svært god måte å erstatte manglende tenner på. Implantater festes i kjevebeinet med en titanskrue, og selve tannen er laget av porselen.

Først vil en titanskrue festes i kjevebeinet. Når denne sitter godt nok på plass blir tannen festes på denne skruen. Et slikt implantat kan sitte livet ut, dersom det tas godt vare på!

Proteser
Dersom du mangler flere tenner, kan proteser være den beste løsningen. Proteser er laget for både å være komfortable, og å se ekte ut. Mange pasienter er veldig glade i protesene sine, og føler seg ukomfortable når de ikke bruker dem.

Nightguard biteskinne
Dette er et veldig bra produkt for dem som har utfordringer med TMJ. Dette reduserer trykket på kjeveleddet ditt, og følgelig går en del av smertene i leddet bort.

Porselensfinér
Finér er løvtynne «deksler» som lages av keramisk materiale og festes til tennenes overflate. Finér brukes som oftest når du ønsker en drastisk endring av tennenes utseende. En del av emaljen fjernes, og bindingsmiddel påføres på tannen. Deretter festes det finér på tannen. Typisk brukes denne typen behandling for å reparerer tomrom mellom tennene dine.

For mer informasjon om dette kan vi kontaktes på 020 4541 1150. Vi svarer selvsagt på alle spørsmål du måtte ha.

Råd fra Dr. Malavi

Dersom du har behov for å bytte ut én eller flere av tennene dine, burde du ikke oppsøke allmenntannleger. Det er kun protetikere som kan hjelpe deg med å erstatte de manglende tennene dine.

Hos Complete Smiles er vi stolte av å kunne tilby behandling av spesialiserte tannleger med fantastiske materialer og det mest moderne utstyret.

Bridges

Missing Tooth Options

Missing Teeth Options

Chipped Tooth Options

Hvem er protetikerne?

I enkelte tilfeller er det avgjørende at du har et godt lag med tannleger rundt deg, særlig dersom du ønsker behandling for å gjenopprette funksjonen til tenner eller kjeve.
Protetikerlaget vårt består vanligvis av en tannkirurg, en protetiker, en tanntekniker, og en assistent. Et godt tannlegelaboratorium med dyktige teknikere er svært viktige for at protetikeren skal kunne gjøre et godt arbeid. Under arbeidet benyttes høyteknologisk materiale av god kvalitet.

Protetikeren lager et avtrykk av tennene dine for å forberede inngrepet. Dette avtrykket sendes til tannlegelaboratoriet med detaljert informasjon om tennenes tilstand, alder, farge, form, størrelse, plassering og mange andre parametere. Tannteknikeren bruker deretter sine kunnskaper og ekspertise for å produsere tannen ut i fra denne informasjonen. Den ferdige tannen sendes tilbake til protetikeren, som vil fullføre behandlingen på pasienten.

Uten godt trente og dyktige ansatte risikerer man at resultatet blir ufullstendig, ukomfortabelt og lite tilfredsstillende. Da blir veien

mot det perfekte smilet vanskelig! Hos Complete Smiles bruker vi et sertifisert og prisvinnende laboratorium. Kontakt oss for å finne ut mer.

Hva kan jeg forvente av Complete Smiles?

Under din første konsultasjon med protetikeren, vil du straks legge merke til vårt vennlige personale, rensligheten på klinikken og utstyret som er tilgjengelig.

Hos Complete Smiles bruker vi kun den beste teknologien som er tilgjengelig, og vi er stadig i endring.

Protetikerne våre har årevis med erfaring gjennom klinisk trening og utdanning. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon.

Før og etter

Manglende tenner kan føre til at du føler deg utrygg og ukomfortabel. Protetikerne våre sørger for at du får smilet ditt tilbake!

Erstatning av manglende tenner

Det kan være vanskelig å velge riktig protetiker. Det er ikke noe man bør ta lett på. Du bør undersøke dem som er aktuelle nøye, og vurdere blant annet utdanning, ekspertise, trening og sertifikater.

Les mer

Hvor mye koster det å erstatte en manglende tann?

Vi vil gi deg smilet ditt tilbake, enten du har mistet en tann på grunn av skade på tannen, tannkjøttsykdommer eller tannråte. Ved behandlinger som koster over 500 kan du benytte deg av vår rentefrie delbetaling for å dele opp kostnadene. Kjøpsbetingelser og vilkår er fortsatt gjeldende.

From £550

Proteser – Akryl (per bue)

Akrylproteser formes etter tannkjøttet ditt og holdes på plass av en god og veltilpasset passform. Akryl ser naturlig ut og er svært slitesterkt. Per bue betyr per sett til enten over- eller underkjeven.

Bestill konsultasjon

From £495

Bro (per enhet) – festet til halvedelmetall

Dette er en bra måte å tette igjen mellomrom du får når du mister tenner. Broer er permanent festet på plass, i motsetning til proteser.

Bestill konsultasjon

From £1995

Tannimplantat (inkluderer implantat, skrue + krone)

Dersom du må erstatte en manglende eller trukket tann, kan et tannimplantat totalforandre smilet ditt!

Bestill konsultasjon

FAQs

Protetikk er en spesiell gren innenfor tannlegefaget som dreier seg om å erstatte manglende tenner, eller gjenopprette deres tidligere funksjon. Dette krever behandling av en spesialisert tannlege, som gjerne kalles for protetiker. En protetiker jobber primært med å gjenopprette tennes funksjon og utseende i kjeven.

Protetikeren tilbyr spesialisert behandling dersom du eksempelvis mangler en tann og trenger den erstattet av en bro. De kan også tilby behandling dersom en tann har tapt sin funksjon på grunn av tannråte, og det trengs en krone eller et tannimplantat. De sørger for at problemet ivaretas, uten at det ødelegger munnens naturlige og friske utseende.

Protetikere må spesialisere seg i tre år etter at de har fullført tannlegeutdannelsen sin. Dette blir normalt fulgt av en mastergrad i en særskilt underkategori av faget.

Noen av de vanligste tannproblemene en protetiker behandler omhandler manglende tenner og funksjonstap på grunn av tannråte eller andre tannhelseproblemer. Problemet kan løses ved at tannen omformes, eller at det settes inn broer, kroner, proteser, implantater eller finér. Det hjelper også mot snorking, ganespalte og søvnapné. Protetikere bidrar også i forbindelse med skader på tennene som har oppstått etter traume eller ulykker.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.