Ansiktsestetikk - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for ansiktsestetikk

Si adjø til ansiktslinjer og rynker!

Tannlegene våre har erfaringen som må til for å gi deg en et nytt og naturlig utseende, som allikevel ikke forandrer deg så mye at du ikke lenger er deg selv.

Vi har sett mange eksempler på kjendiser som ser rare ut etter kosmetisk kirurgi, og vi forstår at dette kan være bekymringsfullt for våre pasienter når de skal inn til sin første behandling. Slikt stress kan lett unngås dersom du blir behandlet av profesjonelle som fullt ut forstår symmetrien i ansikter, og hvordan man kan benytte skånsomme produkter og behandlingsmetoder for å få til en vellykket behandling.

Tannlegene våre har fått fantastisk opplæring fra skjønnhetsbransjen og har samarbeidet med flere store aktører på markedet. Dette har gjort det mulig for oss å skaffe oss en oversikt over hvilke produkter markedet kan tilby.

Teamet vårt har til sammen mange år med erfaring. Erfaringen knytter seg til blant annet forventningsavklaring, bruk av avanserte teknikker og formidling av informasjon om hva de forventede resultatet med hvert produkt vil være.

Botuliniumtoksin (Botox):
Dersom du vil redusere ansiktslinjene dine uten å gjennomgå kirurgi, kan ulike ansiktsforyngelsesprosedyrer myke opp huden slik at du får et mer ungdommelig utseende. Fordelen med at denne behandlingen gjøres av tannleger, er at de har utpreget kunnskap om ansiktets oppbygging og anatomi, slik at de kan utføre prosedyren på en presis og effektiv måte.

Hvordan virker Botox?
Når Botox injiseres i huden, får den de små ansiktsmusklene dine til å slappe av. Det er dette som lager nyver og linjer i ansiktet ditt. Botoxen blokkerer nerveimpulsene til disse musklene, slik at huden mykes opp og rynkene forsvinner. Vi kan behandle de vertikale rynkene som oppstår mellom øyenbrynene, rynker i kanten av øynene, øyenbryn, nyver i pannen og linjer rundt munnen og overleppen.

Injeksjonen er rask og smertefri. Selve inngrepet varer i rundt 5-10 minutter, og krever ikke at du gjennomgår antiseptisk behandling. Du vil normalt se resultater etter noen få dager, vanligvis mellom 4-7 dager. Dette er ikke en permanent behandling, så effekten vil forsvinne gradvis. For de beste resultatene er det derfor anbefalt at du gjentar inngrepet rundt hver tredje måned.

Dermal fillers:
Det er en vesentlig forskjell på botox og «Dermal Fillers». Førstnevnte får ansiktsmusklene til å slappe av, mens sistnevnte strammer opp linjer, rynker og nyver slik at huden ser yngre ut. Fillers består vanligvis av steril hyaluronsyregelé som er produsert av ikke-animalske produkter. Når man blir eldre, vil hudens naturlige lagre med sterile hyaluronsyregelé forsvinne, so igjen medfører rynker og folder i huden. Injisering av fillers i huden vil erstatte hudens naturlige lagre. Det brukes også for å forstørre leppene, og for å forme konturer i ansiktet, hendene og nakken.

Hvordan virker fillers?
Selve injeksjonen tar bare noen minutter, og gjøres ofte etter at du har fått lokalbedøvelse direkte mot huden, eller som en del av selve injeksjonen. Dette er for å forhindre ubehag under inngrepet. Effekten blir synlig umiddelbart. Varigheten av effekten vil variere med hvilket område som behandles, hudtype og injeksjonsteknikk. Normalt vil effekten av inngrepet være synlig mellom 6 til 12 måneder (vanligvis 6 måneder for lepper). Oppfølgingstimer og ny behandling vil gjøre at effekten varer lenger.

Read on to find out more about these treatments. For more information regarding these treatments give us a call, 020 4541 1150 and we will be more than happy to assist you in any way.

Hvorfor burde jeg velge Complete Smiles for ansiktsestetisk behandling?

Complete Smiles er et tverrfaglig senter som tilbyr et stort utvalg av kliniske tjenester. Vi er hovedsakelig et tannlegesenter, men kan tilby både tannlegetjenester og ansiktsestetisk behandling. Dette gjør at vi er i en helt unik posisjon, med hensyn til å forstå hvilke produkter markedet kan tilby av kosmetiske behandlinger. Dette medfører igjen at vi kan gi gode og individuelle anbefalinger om hensiktsmessige behandlinger. De ansatte hos oss er tannleger som har gjennomgått den trening og utdanning som kreves for å levere gode resultater. Alle våre tannleger er registrerte ved tannlegeforeningen og har årevis med trening i et bredt spekter av behandlingsalternativer.

Botox Female

Botox Male

Dermal Fillers Female

Dermal Fillers Lips Female

Age Prevention Female

Hva er fordelene ved ansiktsestetisk behandling?

Det er flere fordeler ved ansiktsestetisk behandling:
• Både botox og fillers kan forbedre utseende ditt, som gir deg større selvsikkerhet.
• Begge behandlingstyper fjerner aldringstegn, slik at du får et ungdommelig utseende.
• Du kan forlate klinikken rett etter behandlingen er ferdig
• På grunn av utstyret vi bruker, vil du føle minimalt med smerte og ubehag
• Når behandlingen utføres av en kvalifisert tannlege, kan du være sikker på at den er 100% trygg

Før og etter

Dermal fillers har umiddelbar effekt, og du vil kunne se resultatene med en gang behandlingen er ferdig. Ved behandling med Botox kan det ta noen dager før resultatene er synlige, men du vil oppnå den samme ungdommelige og naturlige gløden.

Ansiktsestetisk behandling

Botox og Dermal fillers fjerner de naturlige aldringstegnene. Slike tegn kan påvirke selvtilliten din og gjøre deg misfornøyd med eget utseende. Resultatene fra denne typen behandling vil gi deg selvtilliten og gløden tilbake!

Les mer

Hvor mye koster ansiktsestetisk behandling

Det første steget er å gjennomføre en konsultasjonstime med en av våre tannleger. Dette tar rundt 30 minutter. Dere vil prate sammen, og diskutere hvilke mål og ønsker du har for behandlingen. Tannlegen vil bidra med sin ekspertise, og gi deg råd om hvilken behandling som vil være best egnet til å la deg oppnå disse målene, og du vil selvsagt ha muligheten til å stille spørsmål underveis.

£195

Botox – 1 område

Dette vil gi deg behandling på ett område hvor linjer i ansiktet forårsakes av nyver/rynker etter aldring, som for eksempel linjer i pannen, rynker ved øynene, og linjer mellom og på øyenbrynene.

Bestill konsultasjon

£225

Botox – 2 områder

Dette vil gi deg behandling på to områder hvor linjer i ansiktet forårsakes av nyver/rynker etter aldring, som for eksempel linjer i pannen, rynker ved øynene, og linjer mellom og på øyenbrynene.

Bestill konsultasjon

From £295

Botox – 3 eller flere områder

Dette vil gi deg behandling på tre områder hvor linjer i ansiktet forårsakes av nyver/rynker etter aldring, som for eksempel linjer i pannen, rynker ved øynene, og linjer mellom og på øyenbrynene.

Bestill konsultasjon

From £249

Fillers

Denne behandlingen vil stramme opp huden i områder hvor du har linjer og/eller rynker. Prat med oss om de ulike områdene du ønsker å behandle.

Bestill konsultasjon

FAQ

Før alle prosedyrer benytter vi oss av en bedøvelseskrem som fungerer svært godt. Vi lar denne virke i 15 til 20 minutter før selve inngrepet begynner, slik at området bedøvelsen er satt på blir numment. Våre hudkremer inneholder Lidocaine (lokalbedøvelsesmiddel) som skal gjøre inngrepet mer komfortabelt. For enkelte områder, eksempelvis kinnene og området under øynene, kan en injeksjon med bedøvelse benyttes for å fjerne ytterligere ubehag. Dette sørger for at du ikke opplever inngrepet som ubehagelig eller stressende. Flere av våre pasienter, som tidligere har dårlig erfaring med denne typen inngrep, blir stadig overasket over hvor smertefritt behandlingen hos oss foregår.

Du kan oppleve hevelse og at det danner seg mindre blåmerker rundt stikkstedet i noen dager etter behandlingen. Dette er en helt vanlig kroppslig reaksjon. Dette vil allikevel variere fra pasient til pasient. Vår erfaring tilsier at de fleste pasientene våre er helt fin igjen veldig kort tid etter inngrepet. Du vil få informasjon og råd både før og etter behandlingen om hvordan du kan forberede deg på behandlingen, og hvordan du skal forebygge bivirkninger som betennelse eller andre skader. Dette kan også bidra til at effekten av behandlingen varer lengre. De fleste av våre pasienter drar tilbake på jobb eller fortsetter dagen sin normalt umiddelbart etter behandlingen. Dersom du ønsker det, kan du ta på deg sminke 4 timer etter behandlingen er avsluttet.

Vanligvis varer denne typen behandling rundt 60 minutter. Dette gjør at du får tid til å stille alle de spørsmålene du ønsker før behandlingen starter. Klinikeren vår vil forsiktig påføre bedøvelseskremen på behandlingsstedet, og så snart området blir numment, kan behandlingen starte. Behandling for rynker varer normalt i 30-60 minutter (avhengig av antall områder du ønsker å behandle). For alle behandlingstyper er det også satt av tid før og etter behandlingen for avbildning og spørsmål, dersom du ønsker det.

Dermal fillers: Effekten av dette er normalt raskere ved hudforyngelse. Allikevel kan det ta opp til 2 uker før resultatet når sin endelige tilstand. Dette avhenger av hvilken type filler som blir brukt, og hvilket område som behandles. Effekten avtar gradvis, i takt med at filleren naturlig brytes ned i kroppen. Du vil derfor etterhvert få tilbake ditt tidligere utseende. Anti-rynke injeksjoner: Du vil oppleve forbedring i linjene i ansiktet ditt, og huden vil se glattere ut i løpet av de neste 5 til 10dagene. Allikevel vil den fulle effekten først være synlig etter 2 uker. På dette tidspunktet vil gjerne tannlegen kalle deg tilbake for en rutinemessig oppfølgning. Dette gjelder særlig dersom du er en ny pasient hos oss. Under denne sjekken vurderes det om det trengs justeringer etter inngrepet. Dersom dette kreves, vil det ikke koste deg noe. Slike oppfølgingstimer er en god måte vi kan kontrollere resultatet på, og korrigere dersom du ikke er fornøyd selv. Dersom du ikke har vært borti denne typen behandling tidligere kan våre tannleger selvsagt gi deg informasjon om de ulike behandlingsformene.

Dette er opp til deg. Vi ønsker at pasientene våre skal se naturlige ut, men det viktigste er at vi oppnår et resultat du som pasient er fornøyd med. Med de behandlingsteknikkene vi bruker, og med den ekspertisen våre ansatte har, kan det tenkes at ikke engang dine nærmeste venner merker at du har fått denne typen behandling. De sier kanskje at du ser friskere ut, men de skjønner ikke hvorfor. Om du ønsker, er dette noe du kan holde på som en hemmelighet. Etter behandling på leppene kan man risikere at de hovner opp i noen dager. Vi råder derfor våre pasienter til å ikke lage større planer de første dagene etter inngrepet, dersom de ikke ønsker at noen skal vite om behandlingen. Naturmedisiner for rynker og hudforyngelsesbehandlinger har blitt veldig populært og tilgjengelig i nyere tid. Vi opplever derfor at mange pasienter anbefaler venner og familie å oppsøke klinikkene våre etter at de selv har fått behandling her.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.