Tannregulering - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for tannregulering.

Det er aldri for sent å få et smil du er stolt av

Skjeve og utstikkende tenner kan føre til usikkerhet og gi deg problemer med bittet ditt.

Med regulering kan vi flytte på tennene og kjeven din. Dette kan bedre utseende ditt og forhindre at du utvikler komplikasjoner med bittet i fremtiden uten behandling. Regulering kan brukes uavhengig av alder!

Her hos Complete Smiles tilbyr vi de alternativene som passer best til dine behov, økonomiske forutsetninger og generelle livsstil.

Keramisk regulering:
Dette er også kjent som gjennomsiktig regulering, som er et odontologisk verktøy for å rette på tenner og regulere pasientens bitt. De består av klare eller tannfargede keramiske braketter som festes til overflaten av tennene. På disse festes det igjen tråder og strikk i liknende farger. Dette gjør behandlingen mer diskré. Den er mer effektiv enn behandling med Invisalign, og mindre synlig enn alminnelig metallisk regulering.

Metallisk/tradisjonell regulering:
De alminnelige reguleringene er laget av metall. Behandlingen medfører at braketter festes til forsiden av tennene, og dette bindes igjen sammen av tråder som holder brakettene sammen. Det gjøres også med bruk av strikk i behandlingen.

Metall er svært sterkt i forhold til de andre kjeveortopediske behandlingsalternativene. En slik løsning brukes på kompliserte tilfeller av skjeve, utstikkende eller malplasserte tenner. Vi anbefaler dette særlig til barn og tenåringer som fortsatt er i en utviklingsfase. Dette er den raskeste behandlingsmetoden for retting av tennene dine.

Invisalign:
Invisalign er laget av SmartTrack-materialer, og det er klinisk bevist at dette er svært effektivt for å flytte tennene i kjeven, særlig sammenlignet med andre gjennomsiktige reguleringer som er laget av andre materialer.
Invisalign-behandlingen består av at pasienten benytter flere gjennomsiktige, avtagbare reguleringer som gradvis retter ut tennene.

Det er ingen braketter eller tråder i denne typen regulering. Invisalign er derfor langt mildere enn alminnelig regulering. Riktig nok vil behandlingen ta lengre tid, men Invisalign er så godt som usynlig, og tas av og på tennene når du selv ønsker.

For mer informasjon om disse behandlingstypene kan du kontakte oss på tlf 020 4541 1150. Vi vil selvsagt svare på alle spørsmål du måtte ha om behandlingen.

Hvordan virker regulering?

Regulering legger press på tennene for å langsomt flytte dem til nye posisjoner i munnen. Du vil måtte besøke tannlegen omtrent en gang i måneden for å stramme reguleringen (dersom du bruker Invisalign gjøres dette ved at du enkelt bytter regulering omtrent hver 14. dag). Etter behandlingen vil du være nødt til å bruke en plate for å forhindre at tennene flytter seg tilbake. Behandlingstiden vil variere fra person til person.

Teeth Straightening

Tooth Movement

Hvor gammel må jeg være for å bruke regulering?

Kjeveortopedisk behandling starter vanligvis når man er rundt 12 år gammel. Det avhenger allikevel av hvor mange av voksentennene som har begynt å vokse fram, samt ansikts- og kjeveutvikling. Voksne kan i utgangspunktet begynne å bruke regulering når som helst, men dette avhenger av den generelle tannhelsen din. Regulering vil gjøre det noe vanskeligere å ivareta din egen tannhelse, derfor er det viktig at du har god tannhelse allerede før du starter. Dette er for å forhindre tannråte og tannkjøttsykdommer.

Fordelene ved regulering

Foruten de estetiske fordelene av behandling med regulering, er det mange fordeler med slik behandling:
• Skjeve og malplasserte tenner kan være vanskelige å vedlikeholde. Ved å rette på tennene dine vil du risikere risikoen for tannråte og tannkjøttsykdommer.
• Skjeve tenner er en av de vanligste årsakene til erosjon av kjevebenet. Dette er fordi skjeve tenner kan legge større trykk på andre tenner og tannkjøtt for øvrig, som kan føre til at det danner seg områder hvor det samles bakterier.
• Ved å ha rette tenner som ikke stikker ut, reduserer du risikoen for å skade tennene dine.
• Dersom tennene dine er skjeve, kan du oppleve ubehag ved at de gnisser mot andre områder av munnen din. Ved å bruke regulering for å rette ut tennene dine, unngår du dette.

Før og etter

Resultatene fra bruk av regulering ser fremragende ut! Du vil få et selvsikkert og sunt smil.

Kjeveortopedi

Det kan ta 6-36 måneder å oppnå ønsket resultat, avhengig av hvor mye behandling som det er behov for. Etter behandlingen må du sørge for å opprettholde god tannhelse, samt bruke en plate (ofte bare om natten), slik at tennene holdes på plass.

Les mer

Hvor mye koster kjeveortopedi?

Den totale kostnaden vil variere, avhengig av behandlingens alvorlighetsgrad og kompleksitet, samt hvor mye tid som brukes. Tannlegen din kan hjelpe deg ved å vise deg de ulike alternativene som finnes, og velge det som passer dine behov. Uavhengig av hvilken behandling du velger, vil Complete Smiles sørge for at du får en tilpasset og god behandlingsplan.

Vi tilbyr rentefri nedbetaling for å hjelpe deg med å dele opp kostnaden. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om dette.

£75

Kjeveortopedisk konsultasjon med spesialist

Dette er anbefalt for yngre pasienter. I enkelte tilfeller er alminnelig metallisk regulering er den raskeste og mest effektive behandlingsmetoden.

Bestill konsultasjon

£XXX

Keramisk regulering

Keramisk regulering er en effektiv og lite synlig type regulering, som brukes for å rette på tennene dine. Behandlingen vil hjelpe deg med å få smilet ditt tilbake!

Bestill konsultasjon

From £1750

Invisalign

Dette er gjennomsiktig regulering som gradvis flytter tennenes stilling. Denne typen regulering kan også tas av og på tennene når som helst. Avhengig av dine individuelle behov, kan Invisalign være den rette behandlingen for deg!

Bestill konsultasjon

FAQs

En kjeveortoped er en tannlege som bruker regulering for å rette på tennene dine. Dette får også tennene til å se bedre ut. Behandlingen kan også korrigere skjeve tenners plassering og funksjon i kjeven. Dette gjøres ved kjeveortopedisk behandling med hjelp fra en kjeveortoped.

En kjeveortoped er en tannlege som har spesialisert seg på å behandle feil i kjeve og bitt hos pasienter. De er utdannede tannleger, med tre års spesialisering i kjeveortopedi. De diagnostiserer, forebygger og behandler feil i bitt og tannstilling.

Kjeveortopedisk behandling starter når barnet er mellom 7 og 8 år, dersom de har problemer med posisjonen eller veksten av kjeven. Når barnet blir 9 til 10 år, bør barnet oppsøke en kjeveortoped for å undersøke kjevens utvikling før man avgjør om regulering er hensiktsmessig. Det vanligste er at barnet får regulering etter at alle voksentennene har kommet fram. Dette medfører at vi bare trenger å forholde oss til ett sett med tenner!

Man kan få slik behandling når som helst i løpet av livet.

Kjeveortopedi handler ikke bare om å få det perfekte smilet. Det handler om å forbedre tennenes funksjon og helse, så vel som å forbedre tennenes struktur i munnen og kjeven.

Noen ganger kan det være behov for at vi trekker tenner. Dette er for å kunne oppnå det beste kjeveortopediske resultatet. Likevel er det stadig flere som tar i bruk ny teknologi og nye behandlingsmetoder for å unngå å trekke tenner.

Ortognatisk kirurgi er en prosedyre som endrer kjevens posisjon, og forbedrer forholdet mellom over- og underkjeven.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.