Tannbleking - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for tannbleking

Lys opp rommet med det hvite smilet ditt!

Hos Complete Smiles tilbyr vi profesjonell tannbleking.

Den tryggeste måten å bleke tennene sine på, er å bruke en tannblekingsgelé som du får utlevert av tannlegen din. Blekingsprodukter som du kjøper hos andre enn tannlegen inneholder bare 0.1% hydrogenperoksid, og har svært få ingredienser som aktivt gjør tennene dine blekere. Noen produkter inneholder ikke noen stoffer som bleker tennene, men heller skadelige ingredienser som sitronsaft, sitrussyre og hydrogenkarbonat som kan fjerne flekker, men ender opp med å skade emaljen på tennene. Dette er grunnen til at du bør snakke med tannlegen din om hvilke tannblekningsprodukter som er på markedet. Vi hjelper deg selvsagt med dette!

Dersom du ønsker en tannblekingsprosedyre du kan gjøre hjemme hos deg selv, kan tannlegen ta et avtrykk av tennene dine for å få laget det utstyret du trenger. Når du har fått dette utstyret, bruker du det sammen med kremen du får utlevert. Dette må du gjøre over en nærmere angitt periode, som oftest 2 til 6 uker.

For mer informasjon kan du kontakte oss. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Er tannbleking permanent?

Tannblekning er en midlertidig løsning. Det kan vare i alt fra 3 måneder til 3 år, men dette er svært varierende fra person til person. På generelt grunnlag kan det sies at blant annet røyking, rødvin, te eller kaffe drastisk vil redusere effekten av behandlingen. Dessverre fungerer ikke tannblekning på proteser, kroner, fyllinger eller finér.

Før og etter

Forskjellen på tennene dine før og etter behandlingen vil være svært tydelig. Du kommer til å elske det nye, hvite smilet ditt!

Tannblekning

Vi anbefaler alltid at du oppsøker tannlegen din for tannblekning. Dette gjelder også dersom du velger å utføre tannblekningen hjemme. Noe utstyr og noen leverandører har ikke riktig utstyr eller godt nok kvalifisert personell, og dette kan lett forårsake skade på tannkjøttet og gi deg ubehag i tennene.

Les mer

From £300

Tannbleking hjemme

Tannlegen vil ta et avtrykk av tennene dine, slik at vi kan produsere det utstyret du trenger for å bleke tennene dine hjemme. Når du benytter dette utstyret hjemme, er det viktig at det brukes sammen med blekningsgeléen tannlegen gir deg. Dette må du gjøre i rundt 2 til 6 uker.

Bestill konsultasjon

FAQ

Ordentlige tannblekningsprodukter som brukes under oppsyn av en profesjonell tannlege vil hverken skade tennene eller tannkjøttet ditt. Du kan oppleve at tennene dine er ekstra følsomme i tiden umiddelbart etter behandlingen, men dette kan løses med hjelp av «non-invasive gels»

Tannblekning går i sin kjerne ut på å oksidere tennene. Oksygenmolekyler fra blekningsgeléen reagerer med lyse molekyler i tennene, som gjør at de separeres. Dette medfører at tennene blir hvitere.

Tannlegene våre vil hjelpe deg med å finne den behandlingstypen som passer best for deg.

Svaret er utvilsomt «ja». Det finnes en rekke myter om tannblekning, for eksempel at det sliper ned tennene dine, at det ødelegger dem eller skader emaljen. Studier viser at det ikke er noen betydelige langtidseffekter av hjemmebehandling for tannbleking hvor geléene består av 10%, 16% karbamidperoksid eller 6% hydrogenperoksid. Som tannleger er det vårt ansvar å påse at du har tenner som tåler en tannblekningsprosess, og at selve blekningen blir gjennomført på en trygg og forsvarlig måte. Vi gjør oppmerksom på at det tidvis vil dukke opp ulovlige tannblekningsprodukter og behandlinger. Dette kan forårsake varig skade på tenner, lepper og tannkjøtt.

Det viktigste er at du og tannlegen din avdekker årsaken til at tennene dine er sensitive. Hos mange pasienter kan sensitivitet i tennene behandles før du starter på en tannblekningsbehandling. Tannblekning kan i enkelte tilfeller medføre at tennene dine blir litt mer følsomme etter behandlingen er avsluttet. Tannlegen din kan allikevel hjelpe deg med hvordan du skal gå fram for å kvitte deg med dette. Du trenger ikke velge bort tannblekning utelukkende fordi du har sensitive tenner.

Hvitfargen på tennene dine kan avta raskere dersom du røyker eller konsumerer produkter som kan lage flekker på tennene dine. Dette kan forårsake flekker som forringer hvitfargen på tennene dine. Det betyr likevel ikke at du ikke kan pusse tennene. Med gode forberedelser, jevnlige besøk til tannlegen for å fjerne flekker, samt god etterlevelse av rådene vi gir deg, bør du kunne ha tilnærmet det samme kostholdet som før.

NEI! Det finnes ingen bevis på at noen av disse produktene gjør tennene dine hvitere. Bakepulver er et svært allsidig stoff som virker på alt fra vasking av kjøkken, til rensning av tepper. Det kan være effektivt for å fjerne rødvins- eller kaffeflekker fra tennene, men i likhet med kull er det svært ruglete stoffer. Bruk av dette vil derfor slite kraftig på tennene dine.

Nei, ikke i det hele tatt. Ettersom du bleker tennene litt etter litt (enten hjemme eller på natten), kan du selv stoppe når du oppnår den ønskede fargen. Du kan med andre ord kontrollere fremgangen. Tannlegen din vil hjelpe deg med å nå det ønskede resultatet, men for de fleste vil et godt sammenligningsgrunnlag være fargen på øynene dine. Er du klar for å få et bedre og hvitere smil?

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.