Invisalign-Regulering - Complete Smiles
×

Velg Complete Smiles for Invisalign-regulering

Veien til rettere tenner har aldri vært enklere.

Er du misfornøyd med skjeve tenner, tennenes plassering, eller tenner som stikker utover? Våre Invisalign-tannleger vil gi deg selvsikkerheten tilbake med våre Invisalign-reguleringer.

Teamet vårt inkluderer en Platinum Invisalign-leverandør. Vi vil gjøre smilet ditt fantastisk med Invisalign – en av de største aktørene når det gjelder retting av tenner.

De usynlige, gjennomsiktige og avtagbare reguleringene er skreddersydd for å ligge tett inntil tennene dine. De fleste vil ikke engang se at du har dem på, og du kan ta dem ut når du spiser, pusser tennene eller drikker alkohol.

Tannlegen din vil utforme en unik, digital behandlingsplan som viser deg hvordan tennene flytter seg i kjeven din. Invisalign sin gjennomsiktige regulering blir så laget for å legge riktig press på tennene dine, på det tidspunktet planen viser. Tannlegen vil følge deg gjennom hele prosessen og sørge for at reguleringen sitter riktig.

Veien til et vakkert smil

Dag 1
Ta på ditt første sett med regulering. Å motta sitt første sett med regulering kan være et stort øyeblikk. På dette tidspunktet er planleggingen over. Du har nå offisielt startet behandlingen, og du vil merke at tennene rettes ut nesten umiddelbart.

Uke 1
Etter to til tre dager vil du bli vant med den nye tannpussrutinen din. Dette inkluderer å ta ut reguleringen for å spise, pusse tennene, og feste dem på plass igjen.

Dag 9
På dag 9 vil du bytte reguleringen for første gang. Etter at du har pusset tennene, kan du ta på et nytt sett med regulering. Du er nå to uker avsted på veien til vakre og rette tenner.

Noen måneder senere
På bare noen uker vil du merke at du har fått rettere tenner. På dette tidspunktet vil du allerede se en stor forskjell, ettersom tennene nå er på vei mot sin endelige plassering.

Etter avsluttet behandling
Nå er det på tide å fjerne reguleringen, og nyte det vakre, rette smilet ditt! For de fleste vil dette skje noen måneder etter påbegynt behandling. (Vi gjør oppmerksom på at behandlingstiden vil variere fra pasient til pasient. Denne oversikten er utelukkende veiledende).

Hva er Invisalign?
Invisalign er laget av SmartTrack-materiale, og det er klinisk bevist at de flytter tennene langt mer effektivt enn regulering som er laget av annet materiale.

Hva er en Invisalign-behandling?
En Invisalign-behandling er en behandlingsmetode hvor du bruker gjennomsiktige og avtagbare reguleringer som gradvis retter ut tennene dine. Det er ingen braketter eller tråder, og medfører ikke de samme problemene som ordinær regulering gjør.

Hvordan retter Invisalign ut tennene mine?
Tannlegen din vil utforme en unik, digital behandlingsplan som kartlegger nøyaktig hvordan tennene dine skal bevege seg. Invisalign-reguleringene vil deretter designes slik at de legger riktig trykk på tennene dine, til riktig tidspunkt. Tannlegen din vil følge deg hele veien for å passe på at alt flytter seg riktig, og at reguleringen sitter slik den skal.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign endrer smilet ditt gjennom fire steg

Konsultasjon
Her vil vi diskutere hvilke tanker du har om smilet ditt. Vi kan vise deg hvordan smilet ditt vil se ut etter endt behandling.

Tannhelsevurdering
På samme tid vurderer vi tannhelsen din, slik at den er så bra som mulig før du starter opp med behandlingen.

Oppstart av behandling
Når du beveger deg fra ett sett med Invisalign til et annet, vil du gradvis se at tennene dine retter seg ut.

Ditt nye smil
Etter endt behandling vil du ha et vakkert nytt smil, som med riktig behandling vil vare så lenge du vil!

Teeth Straightening

Må jeg endre tannpussrutinene mine når jeg får Invisalign?

Invisalign er laget nettopp for å være så lite i veien som overhodet mulig. Det er allikevel viktig at du følger hygieneplanen og vedlikeholdstiltakene vi gir deg. Ettersom Invisalign er avtagbare kan du fortsette å pusse tennene og bruke tanntråd slik du vanligvis gjør. Dersom du pusser reguleringen med ikke-slipende tannkrem vil det holde reguleringen ren og pen.

Fordelene med Invisalign

Enkelhet
Du kan ta reguleringen ut når du skal spise, eller dersom du skal på et viktig jobbmøte (De fleste av pasientene har dem allikevel i, ettersom de er «usynlige»).

Usynlig regulering
Ingen kan se at du får behandlingen.

Bytt regulering hver uke – eller hver fjortende dag
Hvert sett flytter tennene dine litt nærmere sin planlagte plassering.

Custom fit
Invisalign make a series of bespoke aligners that are just right for your teeth and gums.

Selvsikkerhet
En Invisalign-pasient vil vanligvis slutte å dekke for munnen når de ler, og starter heller å stolt vise fram det vakre smilet sitt.

Før/Etter

Under Invisalign-behandlingen din vil du se store forandringer med små bevegelser etter bare få uker. Invisalign kan fikse alle typer feiljusteringer i tennene. Ettersom reguleringen nærmest er usynlig, vil resultatene være det eneste du og de rundt deg ser.

Invisalign

Invisalign retter ut tennene dine uten å bruke fastmonterte reguleringer. Du kan fjerne dem når du vil, og de er praktisk talt usynlige. Du vil se resultatene allerede etter noen måneder.

Les mer

Hvor mye koster Invisalign?

Prisene varierer fra sak til sak og varierer ut i fra behandlingens kompleksitet. En faktor som kan påvirke prisen er hvor mye du selv velger å bruke reguleringen. Vi gjør vårt beste for å forsikre oss om at behandlingsprogrammet er forenelig med din økonomiske situasjon. Dette inkluderer muligheten til å benytte seg av fleksible betalingsplaner. Etter den første konsultasjonen din, vil vi kunne gi deg det eksakte beløpet.

Vi tilbyr en rentefri nedbetalingsplan for å hjelpe deg med å finansiere behandlingen. Kjøpsbetingelser og vilkår gjelder. Det kan bli gjort en kredittsjekk av deg for dette. Den helhetlige økonomiske situasjonen vil bli vurdert før du søker.

Free

Invisalign-konsultasjon

Finn ut om Invisalign er den rette behandlingen for deg.

Bestill konsultasjon

From £1750

Invisalign i7

I mange tilfeller vil det ikke være behov for omfattende behandling. Denne planen gir 7 reguleringer som benyttes i omtrent 3 måneder.

Bestill konsultasjon

From £2750

Invisalign Lite

Denne behandlingen er for milde til moderate tilfeller. Dette behandlingen har en varighet på rundt 7 måneder.

Bestill konsultasjon

From £3300

Invisalign full

Dette er behandlingen for mer komplekse tilfeller. Behandlingen har en varighet på 12-24 måneder, og inkluderer tannlegebesøk hver måned eller annenhver måned for å observere fremgangen.

Bestill konsultasjon

FAQ

Invisalign-behandlingen benytter seg av en rekke spesialtilpassede, gjennomsiktige og myke plastreguleringer som forsiktig festes til tennene dine. Ved hjelp av trykk flyttes tennene rundt i kjeven. Du bytter regulering annenhver uke til behandlingen er ferdig. Du vil da sitte igjen med rette tenner og et fantastisk smil.

Du bør bruke reguleringen i minst 22 timer om dagen. De bør bare tas ut når du skal pusse tennene eller spise.

Enhver behandlingstype for tennene dine vil kreve tilvenning. Slik er det også med Invisalign. Enkelte pasienter merker ingenting, mens andre pasienter sier at de bruker noen dager på å venne seg til Invisalign. Om du skulle merke noen endringer, vil alt kjennes helt normalt etter bare noen dager.

Når du tar på et nytt sett med Invisalign-regulering vil trykket være litt sterkere. Du kan derfor oppleve en følelse av ømhet i tennene i den første perioden. Det positive med dette er at dette er et godt tegn på at behandlingen virker, og at du er på god vei til å få rette, pene tenner.

Det kan du, men pass på at du fjerner reguleringen først. Dersom du tygger tyggegummi med reguleringen på, kan det feste seg i reguleringen. Dette kan være smertefullt.

Det er ikke anbefalt, ettersom nikotin kan gjøre reguleringen misfarget og ødelagt. Reguleringen vil bli lett synlig når den blir gulfarget av nikotin.

Det er veldig enkelt å holde reguleringen ren. Du børster dem med litt tannkrem, og skyller av dem med varmt vann.

Du må komme innom klinikken hver sjette uke. Du trenger ikke nødvendigvis å endre behandlingen din, men det er viktig at vi følger behandlingen og påser at alt fungerer som det skal.

Ja. Uavhengig om du har regulering eller Invisalign, kan bare resultatet bevares ved hjelp av en plate. Det vil ikke være annerledes enn å bruke vanlig Invisalign- regulering, og til slutt vil du bare behøve å bruke den på natten.

Behandlingstiden avhenger av ditt konkrete tilfelle. I gjennomsnitt vil behandlingstiden variere fra 6 til 12 måneder. Tannlegene våre vil kunne gi en god pekepinn på behandlingstiden etter din første konsultasjon.

Den eneste måten å finne ut av dette på er å bestill en gratis konsultasjonstime hos Complete Smiles. Vi vurderer tilstanden på tennene dine og gir deg en behandlingsanbefaling ut i fra dette.

Det er ikke noe problem! Dersom dette skjer, kan du bare ringe oss. Invisalign-behandlingen din følger en digital plan, slik at hver del av reguleringen kan erstattes raskt.

Hvorfor burde du velge Complete Smiles

  • Vi er åpne 7 dager i uken med fleksible åpningstider.
  • Vi har et høyt kvalifisert og pasientfokusert team.
  • Det er gratis internettilgang i våre lokaler.
  • Lokalene våre er moderne med skreddersydd design.
  • Det romslige venteområdet vil gjøre deg avslappet både før og etter din behandling hos oss.
  • Vi har gratis parkering ved våre lokaler.
  • Vårt digitale journalsystem og administrasjon sørger for best mulig effektivitet både når det gjelder booking, eposter og tekstmeldinger.
  • Vår intensjon er ikke å dømme deg ut ifra din tannhelse, vårt eneste ønske er å forbedre den.

Gjør en forespørsel

    Vi sender innimellom informasjon og tilbud angående våre behandlinger, kryss av her hvis du vil motta disse.